Velkommen

Velkommen til vår femte festival!

Når vi nå skal i gang med den femte Kammerfesten i Østfold, må vi kunne si at vi er en festival som har kommet for å bli. Vi har gjennom de tidligere festivalene brakt kammermusikk av ypperste kvalitet til Østfold. Det vil vi gjøre i år også!

Vi har et variert og spennende program som spenner fra Japansk slagverkmusikk, via en hyllest av den fredrikstadbosatte pioneren innen elektronisk musikk, Knut Viggen, innom sang og saxofon med Håkon Kornstad, og ikke minst Ole Edvard Antonsen. Hovedfokuset til festivalen er som tidligere; musikk for blåsere og slagverkere, ispedd litt piano og stryk.

I år har vi valgt å flytte festivalen fra mai til august. Vi håper det vil være mer fristende for publikum å trekke inn i konsertsalen på slutten av en, forhåpentlig, fin sommer, fremfor de første sommerdagene i slutten av mai. Årets hovedarena for våre konserter er Verdensspeilet i Fredrikstad. Denne gamle kinoen har en unik atmosfære og en fantastisk akustikk som passer veldig godt til vårt, i hovedsak, akustiske program.

Selv om de fleste konsertene arrangeres på Verdensspeilet, vil det ikke si at alt foregår i Fredrikstad. Vi arrangerer også konserter i Halden, på Hvaler, i Sarpsborg og Spydeberg, så vi er til stede i store deler av fylket. Vi har også et tilbud til alle som driver med musikk i hele Østfold, Fritt spillerom. Søndag 26 åpner vi scenen for unge og gamle i det frivillige musikkliv. Her kan alle som vil stille opp, og publikum vil få en fantastisk mulighet til å høre hva som rører seg i musikklivet i fylket.

Det store høydepunktet på årets festival blir avslutningskonserten i Bibliotekets Aula. Her blir det en konsertseanse hvor, nesten, hva som helst kan skje . Her vil så godt som alle festivalmusikerne delta. Enten med noe solo, i duo eller kvartett, eller kanskje som del av et orkester? Dette blir en konsert med «løs snipp», men allikevel med høy kvalitet og den gode konsertopplevelsen i fokus.

Vi i Kammerfest i Østfold gleder oss virkelig til årets festival, og vi håper du finner mye på programmet som pirrer din nysgjerrighet.

Cathrine Nyheim

Styreleder Kammerfest i Østfold

Kammerfest i Østfold

logo Kammerfest

Kontakt

Kammerfest i Østfold
Kontakt: Rune Halvorsen
Øyenkilveien 8
1621 Gressvik
Tlf.: 908 56 670
Mail: rune.a.h@mac.com
Orgnr: 912854795

Facebook

Følg oss på Facebook. Der får du med deg alle oppdateringer om oss!
facebook

Instagram

Du kan også følge oss på Instagram :)

instagram