25. MAI

25mai

Vorspiel!

Sted: Lille Mat og Vinhus, Fredrikstad

Tid: 17.30

Medvirkende: Tore Hovland (vln) og Liv Inger Sandhaug (pno)

Program: Før konserten i Bibliotekets Aula inviterer vi  til et vorspiel med lettere klassisk musikk på årets festivalkro, Lille Mat og Vinhus. Det er fiolinisten Tore Hovland, akkompagnert av Liv Inger Sandhaug, som står for denne myke starten på kvelden.

Kjøp billett

 

Åpningskonsert

Sted: Bibliotekets Aula, Fredrikstad

Tid: kl 19.00

Medvirkende: Maiken Mathisen Schau, Christine Møklegaard, elever fra kulturskolen i Fredrikstad, og fra det frivillige musikkliv (fløyter), Emil Jonason (klarinett), og Engegårdkvartetten

Program: Hryn for fløyteensemble (Karsten Brustad), musikk av Emil Jonason, og etter pause, Jesu sju siste ord på korset  (Joseph Haydn).

Ved å legge til et visuelt uttrykk til Haydns «Jesu sju siste ord på korset», i Engegårdkvartettens utgave, har vi et ønske og håp om å la hver enkelt publikummer finne en enda sterkere opplevelse i seg selv enn ved kun å lytte til musikken. Vi vil trekke bibelsitatene og musikken inn i en mer livsfilosofisk retning for alle, uansett tro og kulturell bakgrunn.

Siden vår første festival i 2014 har vi hatt et meget godt samarbeid med festivalen DOK:17. Vi er stolte av å kunne presentere den visuelle kommentaren til Haydns mesterverk gjennom noen av verdens -dyktigste fotografer innenfor dokumentarsjangeren. Bildene/visjonene er satt sammen av Jan Johannesen fra DOK:17 og programansvarlig for Kammerfest i Østfold, Rune Halvorsen.

Kjøp billett

 

Nachspiel!

Sted: Lille Mat og Vinhus, Fredrikstad

Tid: 21.30

Med: Håkon Kornstad (tenor og tenor), crossover som ingen andre kan!

Program: Etter konserten vil vi igjen innby til Lille med en spektakulær avslutning på kvelden. Her blir det da også møter mellom publikum og våre festivalmusikere, noe som er en forutsetning for en god festivalstemning!

20mai

21mai

24mai

26mai

27mai

28mai

Kammerfest i Østfold

logo Kammerfest

Kontakt

Kammerfest i Østfold
Kontakt: Rune Halvorsen
Øyenkilveien 8
1621 Gressvik
Tlf.: 908 56 670
Mail: rune.a.h@mac.com
Orgnr: 912854795

Facebook

Følg oss på Facebook. Der får du med deg alle oppdateringer om oss!
facebook

Instagram

Du kan også følge oss på Instagram :)

instagram